• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Klart for første ligarunde til helgen

Klart for første ligarunde til helgen

Liga 2021

Til helgen rulles de første kulene i årets ligaspill, og vi krysser fingrene for at denne sesongen blir komplett. Etter 2 sesongen hvor COVID-19 har stått i veien, så er vi endelig i gang igjen nå til helgen. Det spilles kamper i X-IDE Ligaen, X-IDE Ligaen Damer, 1. divisjon, 2. divisjon og 3. divisjon.

I 12 runder skal de 10 beste herrelagene og 7 beste damelagene kjempe om å bli seriemestre i den splitter nye X-IDE ligaen. Det skal spilles både hjemme og på borte bane, men hvem kan til syvende og sist kalle seg seriemestre.

X-IDE Ligaen

I første runde for herrene i den øverste divisjonen møter Mascot, Trondheim på hjemmebane lørdag kl.11.00, Arctic Strike tar i mot gjengen fra Briskebyen lørdag kl.13.00, Solør inviterer Oslo ut til match på bygda lørdag kl.13.00. På søndag er Oslo på hjemmebane igjen, og tar imot Drammen Tigers kl.11.00, Arctic Strike møter Glåmdal søndag kl.13.00, mens kampen mellom Mascot og Munken er utsatt.

X-IDE Ligaen Damer

Det blir en stille seriestart for damene, når alle kampene som var satt opp i runde 1 er utsatt. Her skulle egentlig Glåmdal og Solør ta imot Munken. Vi må da vente helt til starten av oktober for å se lagformen for damene.

Andre divisjoner

De resterende divisjonene er det også duket for spennende kamper både på hjemmebane og på borte bane. Hvilke lag har spart godformen til seriestart, og hvem stikker av med seieren i de første kampene. Dette blir spennende, og det blir godt å endelig være i gang igjen. Alt av kamper og resultater kan du finne her: