• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Jenny Mathisen klar for 3. runde i Master finalen

Jenny Mathisen klar for 3. runde i Master finalen

Av Erik Garder / 2021-09-17
EYC 2021

Jenny kom inn i runde 2 i Master finalen hvor hun spilte mot polske Anna Kiedrowska. Det viste Jenny godt spill og tok raskt føringen. I 1. serien spilte Jenny gode 233 mot Anna 193. Så i serie 2 startet Jenny igjen med bra spill og hadde kontrollen i hele serien. Tohåndsspilleren fra Polen klarte aldri å true Jenny her, så det ble seier 2 – 0 til Jenny etter å ha spilt 198 mot 181. Det var storfint besøk på tribunen da de spilte. Polske PWBA pro bowler Daria Pajak var med i heiagjengen til Anna, men denne gangen hjalp det ikke.

I runde 3 i morgen skal hun spille mot finske Mila Nevalainen som ble nummer 9 i All Events. Hun starter 12:15.

Sander Kastås-Lindstad starter i runde 1 klokken 09:00 og skal spille mot Simon Hrusovsky, Slovenia. Han ble nummer 15 i All Events.

https://www.youtube.com/dutchbowlingtv og resultatene kommer inn her: https://bowlingresults.info/eyc/2021/