• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Jenny Mathiesen vant en ny bronsemedalje

Jenny Mathiesen vant en ny bronsemedalje

Av Erik Garder / 2021-09-18

Det var veldig nære en finaleplass for Jenny idag. Hun spilte veldig bra og gav Nora kamp til 10. ruten i siste serien. Jevnt i serie 1 hvor Nora spilte 214 mot Jenny sine 192. Så i 2. serien storspilte Jenny med strike – spare for deretter å sette 7 striker på rad. Nora kom tilbake i slutten av serien, men med Jenny sine 241 vant hun mot Nora sine 226.

Så skulle det spilles en 3. og avgjørende serie. Begge fulgte hverandre tett helt til Nora spilte seg til double i 7. ruten. Kun 4 poeng skilte jentene da de var ferdigspilt. 202 til Nora og 198 til Jenny. Semifinalen vil bli husket for bra spill pluss 2 ulike måter å spille bowling på. Nora er tohåndsspiller mens Jenny bruker sin høyre hånd. I tillegg spilte Jenny noen av sine beste serier i semifinalen. Hun skal som Sander være stolt av sitt spill i Masterfinalen. Snart får hun en ny bronsemedalje rundt halsen, velfortjent – Gratulerer Jenny !

I finalen spiller Nora mot Peppi Konsteri, Finland.

https://www.youtube.com/dutchbowlingtv og resultatene kommer inn her: https://bowlingresults.info/eyc/2021/