• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Innledende spill er nå ferdig i Ungdom-NM 2021

Innledende spill er nå ferdig i Ungdom-NM 2021

Med god innsatts fra alle spillerne, er det nå avgjort hvem som er med videre til semifinalen. 7 spillere fra eldre gutt, 11 fra yngre gutt og 4 fra yngre jente går videre.

I eldre gutt klassen blir det kamp mellom Cross og Solør spillere. Georg Skryten fra Cross vant klassen innledende med 207,33 i snitt, foran Alexander Beck fra Solør med 201,33 i snitt. Adrian Kindervaag, Ronny E. Lygre og Sindre Eike Karlsen fra Cross kom seg også med videre, sammen med Jens Mathiesen og Jørgen Mathiesen fra Solør. Det skiller 160 pinner fra 7. plass til 1. plass, så ingenting er avgjort enda.

I yngre gutt klassen er det godt variert med spillere fra forskjellige klubber, men Solør er klubben som så langt ligger best an til å ta medaljer, med 3 spillere i topp 4. Jonas Dammen spilte best innledende av alle som stilte, med 211 i snitt, foran Henrik Svartholt med 206,83 i snitt. Her skiller det 225 pinner fra 11. plass til 1. plass, men som vi alle har fått erfaring fra, så er ingenting avgjort før siste rute er spilt.

I yngre jente var det 4 spillere som stilte, og her er alle sammen med videre. Førsteplassen etter innledende her går til Hanne Buran Spets fra Trondheim, med 163,67 i snitt, foran Vilde Hillestad fra Molde, med 156,67 i snitt. Men som sagt, så er ingenting avgjort, og enhver kan gå av med seieren.

Dette blir spennende! I skrivende stund holder de på med oppvarmingen i semifinalen, så følg med på lanetalk appen (eller nettsiden) og følg med på resultatene på BowlingRes.no.

Følg også med på sosiale medier, der det blir lagt ut bilder fra mesterskapet på diverse plattformer.