• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  FRIVILLIGHETENS ÅR 2022 – BOWLINGENS DAG – LØRDAG 30.4.22

FRIVILLIGHETENS ÅR 2022 – BOWLINGENS DAG – LØRDAG 30.4.22

Frivillighet Norge har invitert frivillige organisasjoner og særforbund til å delta på Frivillighetens År 2022.  Hver organisasjon velger VÅR-DAG og Norges Bowlingforbund har valgt:

Lørdag 30.april 2022 som BOWLINGENS DAG

Alle lokale bowlingarrangement må da holdes på denne dagen vi har valgt.  Vi håper at alle våre klubber i Bowling-Norge blir med og lager aktiviteter på denne dagen.

Målet må jo bli at bowlinghallene er stappfulle 30. april neste år! 😊

25. August åpnet Frivillighet Norge en søknadsportal, der lokallag, klubber og foreninger over hele Norge kan søke om opptil 25 000 kr til sitt VÅR DAG-arrangement. For å kvalifisere til støtteordningen må sentralorganisasjonen, altså i vårt tilfelle NBF, ha valgt seg sin dag.

Mer informasjon finner dere på denne linken VÅR DAG — Frivillighetens år 2022 (frivillighetensar.no)
og her finner dere lett frem til søknadsportalen.  Søknadsportalen er åpen i 2 måneder og stenger 25.oktober 2021.

I månedsskiftet oktober/november vil det bli publisert en nettbutikk på nettsidene til Frivillighet Norge, der det vil være mulig å bestille profileringsmateriell til arrangementene til innkjøpspris.

Her Frivillighetens år 2022 (frivillighetensar.no) finner dere også en film fra lanseringsmøtet forrige uke, og på søknadsportalen (som også er lenket på nettsiden) ligger det en video med veiledning til registrering.

Vi håper alle våre klubber vil ta del i Bowlingens Dag 30.4.21 og søker på midler (inntil 25.000 pr.klubb).  Her har vi en fantastisk mulighet til å vise frem bowling som idrett, invitere inn barn og ungdom i hallene for å ha det gøy, få mestring, instruksjon og gi dem lyst til å spille organisert bowling i våre haller.