• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  BOWLING CELEBRITY INVITATIONAL 2021

BOWLING CELEBRITY INVITATIONAL 2021

Norges Bowlingforbund arrangerer det første Bowling Celebrity Invitational 2021 på Lucky Bowl Veitvet i Oslo mandag 20.september. 35 av våre mest kjente personer skal konkurrere om hvem som er best av dem i bowling. Vi har sikret oss deltagelse av OL vinnere, programledere, politikere, artister, idrettsutøvere og TV personligheter, og det er et imponerende startfelt som er bekreftet.

For å få tak i de største profilene har vi engasjert den tidligere sandvolleyspilleren Jan Kvalheim, som er kjent som castingansvarlig for mange norske TV-programmer, f.eks. Mesternes Mester, Maskorama, Familiens Ære, Idrettsgallaen, Over Atlanteren m.m.

Navnelisten vil komme her på bowling.no når arrangementet nærmer seg. En av dem som har bekreftet sin deltagelse er TV personligheten; Alex Rosén. Han gleder seg stort til å konkurrere med de andre kjendisene, og er sikker på at han med sin styrke, smidighet og konkurranseinstinkt vil «knuse» enhver motstand på bowlingbanen 🙂

Dette arrangementet er svært viktig for Norges Bowlingforbund. I tillegg til 35 kjendiser, vil 6 av våre beste kvinnelige- og mannlige landslagsbowlere delta. På herresiden deltar Tore Torgersen, Georg Skryten og Glenn Morten Pedersen og på kvinnesiden deltar Åse Jakobsen, Heidi Thorstensen og Jeanette H. Johansen. Sammen med vår Head Coach, Ulf Hämnäs, vil våre landslagsspillere gi instruksjon til kjendisene. Etter en intern turnering for kjendisene, spiller de norske landslagsbowlerne på lag med de 6 beste i herreklassen og i dameklassen. Sammen med disse kjendisene vil vi få synliggjort Idretten Bowling i media.

Bowling Celebrity Invitational 2021 er et lukket arrangement. Arrangementet vil bli dokumentert av vår samarbeidspartner Showfabrikken Media som har kompetanse på lyd, film, tekst og animasjon. Noen high-lights vil bli lagt ut på bowling.no og FB/Insta underveis, og fyldig dokumentert i etterkant av arrangementet.

Alt av norsk presse (både TV og skrivende presse) er invitert til å dekke arrangementet og vi håper at arrangementet vil ble godt dekket både på TV og i aviser, og kan gi norsk bowling et skikkelig løft og vise frem sporten på en flott måte som den fortjener.