• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Bowling Celebrity Invitational 2021 går av stabelen i kveld på Lucky Bowl Veitvet

Bowling Celebrity Invitational 2021 går av stabelen i kveld på Lucky Bowl Veitvet

I kveld er det duket for et morsomt og spennende event på Lucky Bowl Veitvet. 35 kjente personer skal kjempe om seier i Bowling Celebrity Invitational 2021. Det er et imponerende startfelt som er klare til dyst. Deltagerne representerer alle typer bransjer; alt fra underholdning, politikk, næringsliv til sport. Arrangementet er lukket, men Highlights vil bli lagt ut her på bowling.no og FB, Insta underveis.

Kveldens deltagere er:
Stian Blipp, Helene Olafsen, Alex Rosén, Karen Marie Ellefsen, Katrine Moholt, Ole Rolfsrud, Marco Elsafadi, Olaug Bollestad, Zaineb Al-Samarai, Fridtjof Nilsen, Daniel Høglund,
Rasmus Wold, Otto «Sinnasnekkern» Robsahm, Lars Bohinen, Thomas Hayes, Pål Trulsen,
Solveig Gulbrandsen, Bjørn Einar Romøren, Bartosz Piasecki, Kjetil Borch, Magnus Midtbø,
Pål Anders Ullevålseter, Roy Johansen, Frode Kippe, Kine Olsen, Sølje Bergmann,
Hanne Haugland, Simen Staalnacke, Sigurd Sollien, Ørnulf Høyer,
Sondre Rahm, Christian Wehus, Kine Falch, Jonas Scheie Hammer

Deltagerne spiller 3 serier hver i innledende og den beste serien blir tellende. De 6 beste damene og herrene går videre til finalespill. I finalen spiller de 6 beste damene med våre regjerende verdensmestere Tore Torgersen og Georg Skryten og regjerende europamester Glenn Morten Pedersen. Videre spiller de 6 beste herrene med våre landslagsspillere på damesiden; Åse Jakobsen, Jeanette H. Johansen og Heidi Thorstensen. I finalen Bakers.

Det er ventet mye presse i kveld, så vi håper dette eventet vil gi god synlighet, slik at vi får vist frem den flotte idretten vår.