• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Andrea Eliassen Hansen vant NM på Elverum

Andrea Eliassen Hansen vant NM på Elverum

Av Erik Garder / 2021-09-26

Det ble en spennende finale som ble spilt på Elverum i dag. Damene spilte sitt NM hos Bowling 1 Elverum. Andrea som ledet foran finalespillet viste allerede i serie 1 at hun ville vinne. Med en god serie på 235 vant hun over Mariann Kleiven. Janne som var på 2. plass vant også sin serie med å spille 201. Åse vant sin serie mot Grethe, så det var ingen forandringer i toppen.

I serie 2 vant Andrea over Heidi, mens Janne gikk på et tap ved kun å spille 151 mot Grethe som spilte 214. Åse spilte en veldig god serie på 247 mot Jenny, og plutselig hadde Åse tatt inn mye på Janne. Heller ikke her noen store serier fra de andre så stillingen var den samme inn i 3. serien.

Så våknet Janne i serie 3 ved å spille 245 mot Jeanett som spilte 203. Åse fortsatte det gode spillet ved å spille 234 mot Andrea som spilte 218 i den viktige toppkampen. Grethe spilte også bra med 233 mot Heidi sine 196. I tillegg våknet Jenny og spilte 222 mot Mariann med 203. I serie 4 var det nok en viktig kamp, nå mellom Andrea og Janne. Jevnt og spennende og Janne vant med 193 mot 181. Jenny fortsatt ved å vinne mot Heidi med 234 – 157, mens Åse tapte mot Jeanett 183 – 216.

Så i serie 5 tapte Andrea mot Grethe 216 – 248. Janne vant mot Mariann og Heidi vant over Åse. Jenny med seier igjen, og nå mot Jeanett. I denne runden ble det spilt mange gode serier. Andrea ledet fortsatt. Så i serie 6 ble det nytt tap for Andrea mot Jeanett. Da passet Åse på å vinne over Janne og i tillegg vant så vidt Jenny over Grethe.

Inn i siste serien ledet fortsatt Andrea, og det måtte noen veldig gode serier til for Janne og Åse hvis de skulle vinne. Andrea spilte 212 og tapte mot Jenny som avsluttet finalen strålende med 241. Så tapte også Janne mot Heidi med 192 – 193. Åse vant over Mariann med 214 – 197, men det var ikke nok.

Kun 13 poeng skilte Andrea og Åse i Andreas favør, mens Janne var 33 poeng bak Åse. Jenny som spilte best i finalen med 1520 på 7 serier ble nummer 4. På de neste plassene kom Jeanett, Grethe, Heidi og Mariann.

På bildet ses fra venstre vinneren Andrea – Åse – Janne

www.bowlingres.no

#NorskTipping #Bama #SportBowlingNorge #UNGbowling