• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Aleksander Åshovd Larsen leder med 1414 spilt i siste start

Aleksander Åshovd Larsen leder med 1414 spilt i siste start

Av Erik Garder / 2021-09-25

Det ble vist enda mer god på bowling hos Bowling1 Hamar når siste pulje ble spilt. Aleksander spilte veldig bra og var nære mesterskapets første 300 serie da han spilte 299 i 3. serien. Kjegle nummer 4 sto igjen i siste slaget og vippet nesten ned. Han leder kun med 7 poeng på Christian som spilte 1407 tidligere på dagen. Tore Torgersen er nummer 4 etter å ha spilt solide 252 i siste serien. Han spilte 1363. Henrik Svartholt som ledet fra første pulje med 1359 er nå nummer 5. Veldig bra i dette selskapet av seniorspillere. Mye bra spill hos mange og 2 spillere passerte 1300 tallet.

Grensen for å klare en topp 64 plass ble på 1151 for å kunne få spille i kvartfinalen.

Doublespillet er ferdig, og her vant Munken BK både gull og sølv. Roger Lindstad/Aleksander Åshovd Larsen best med 2649 foran Sander Kastås-Lindstad med 2620. Hyggelig å se Evje BK tilbake på medaljeplass med tidligere toppspiller Jahn Kåre Haugen og Morten Dyrland. De vant bronse med resultatet 2557. Nå skal det spilles 3 starter med kvartfinale hvor den første allerede blir spilt i kveld.

Bildet viser en glad Aleksander

www.bowlingres.no

#NorskTipping #Bama #SportBowlingNorge #UNGbowling