• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Registrerte påmeldinger til seriespillet 2021/22

Registrerte påmeldinger til seriespillet 2021/22

Av Erik Garder / 2021-07-02

Nedenfor gjengis alle registrerte påmeldinger til Landsliga, Døveliga og Veteranliga. Alle klubber bes sjekke at «sin» påmelding stemmer. Skulle noe være feilaktig, vennligst gi beskjed til Forbundskontoret omgående.

Som det fremgår av vedleggene, er divisjonene i Veteranligaen satt opp allerede. Noen divisjoner i Landsligaen gir også seg selv. I 2. divisjon damer er det kun påmeldt 3 lag, og her vil seriekomiteen komme tilbake med informasjon om hvordan dette skal løses. Når det gjelder konkrete avdelingsoppsett for 2. og 3. divisjon vil disse bli satt opp i kommende uker. Selve kampoppsettet i de ulike divisjonene/avdelingene vil på vanlig måte foreligge senere i sommer.

Nå er det like før vi er ute av tunnelen. Det er derfor både motiverende og morsomt endelig å kunne planlegge og snakke om en ny og spennende bowlingsesong; det var på tide… Velkommen til seriespill 2021/22! (Dessuten: husk å betale påmeldingsavgiften for seriespill, og noen klubber har heller ikke betalt klubbavgiften. Begge har forfalt)

Veteranligaoppsett: se ligaspill – resultater