• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  ETBF forsterker utdanningsprogrammet inn i 2021!

ETBF forsterker utdanningsprogrammet inn i 2021!

ETBF satser videre på utdanning og utvikling gjennom å etablere en arbeidsgruppe som skal revidere og oppdatere eksisterende utdanningsprogram, Trener 1 – Trener 3, samt bygge opp Trener 4 programmet.
Det siktes på at Trener 4 programmet skal kunne lanseres under 2022.

ETBF Academy Development Team kommer å arbeide med oppdatering og videreutvikling av de eksisterende nivå 1-3 programmene og kommer å evaluere mulighetene som ligger i bruk av e-læring og andre webbaserte kanaler. I tillegg til å forbedre og videreutvikle eksisterende program for Coaching, Bane vedlikehold og Kuleborings kommer teamet å arbeide med å skape flere webinarer med et mer detaljert og dybde fokusert innehold innenfor forskjellige temaer.

ETBF Level 4 Coaching program kommer å være hoved og kjerne fokuset for 2021 Development Project og kommer å være et meget viktig tillegg i ETBFs Coaching program. ETBFs Senior Instructor Juha Maja kommer å ha hovedansvaret for utviklingen av L4 programmet.

Utviklingsteamet består av Marios Nicolaides, Kypros, Onder Gurkan, Tyrkia, Mark Heathorn, England, Costas Mitsingas, Kypros, Calvin Murray, Skottland, Robert Andersson, Sverige, Juha Maja, Finland og vår egen hovedcoach Ulf Hämnäs.

ETBFs L1-L3 er en integrert del av Trenerløypa for Norges Bowlingforbund og omfatter det rent idrettsspesifike inneholdet i trenerløypa. Videre utvikling og oppdatering kommer selvfølgelig å bli implementert alt ettersom det blir utviklet gjennom SportBowlingNorge Akademi programmet. Vi kommer tilbake vedrørende oppdateringsmulighetene for eksisterende trenere når dette er på plass senere i år.

Les mer på ETBFS hjemmeside her.

Norges hovedcoach og utdanningsansvarige Ulf Hämnäs sitter også i IBF Academy Coaches Working Group hvor IBFs utdanningsprogram skal etableres og utvikles.

NB! Det planlegges både Trener 1 og Trener 2 utdanning til høsten. Disse kommer å gjennomføres sentralt av NBF.