• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Norsk Tippings Idrettspris – muligheter for idrettslag å vinne opp til 50.000,-

Norsk Tippings Idrettspris – muligheter for idrettslag å vinne opp til 50.000,-

Norges idrettsforbund, P4 og Norsk Tipping deler i år ut Idrettsprisen til idrettslag som gjør noe ekstra for ungdommene i deres lokalsamfunn. I år som idrettslagene trenger ekstra støtte deler vi ut ekstra mye, og det ligger over 600.000 kroner i potten. Konkurransen går fra mandag 1. mars til søndag 28. mars og mandag 5. april til søndag 25. april.

Har ditt idrettslag allerede et godt tiltak som fortjener støtte? Planlegger dere å gjøre noe for å ivareta ungdommene i idrettslaget? Ønsker dere ungdommer å få i gang noe spesielt innenfor idrettslaget deres? Alle idrettslag som har gjennomført eller planlegger et godt tiltak for ungdommer kan delta.

Les mer om mulighetene for å skaffe ekstra midler til klubben her eller klikk på bilde for å komme direkte til P4 side for å fylle ut søknaden!

https://www.idrettsforbundet.no/tema/utmerkelser-og-priser/idrettspr