• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Nordisk/Baltisk mesterskap for Døve og Hørselshemmede er avlyst, Deaflympics er utsatt

Nordisk/Baltisk mesterskap for Døve og Hørselshemmede er avlyst, Deaflympics er utsatt

Av Erik Garder / 2021-03-18

Tiden vi er inne i gjør det ikke lett å drive idrett. Vi leser hele tiden om nasjonale og internasjonale mesterskap i ulike idretter som enten blir utsatt eller avlyst.

Nå er Deaflympics som skulle vært arrangert i Caxias do Sul, Brasil utsatt. Det skulle vært arrangert i desember 2021, men er nå utsatt til 1.-15. mai 2022. Det er ikke noen overraskelse når vi leser hvor store problemer de har med pandemien i Brasil. Norge kan komme til å stille med utøvere i 8 ulike idretter i mesterskapet.

Nordisk/Baltisk mesterskap skulle vært arrangert i Vantaa, Finland i juni 2020. Det ble flyttet til 8. -12. juni 2021. I dag har vi fått mail fra arrangøren i Finland at de har avlyst mesterskapet. De har gjort det ut i fra den globale situasjonen hvor pandemien og de forskjellige mutasjoner herjer.