DIGITALT FORBUNDSTING 2021

Da er det klart at årets Forbundsting 17.- 18.4.21 må kjøres digitalt.  Vi vil få teknisk hjelp fra NIF Digitalt på gjennomføringen.  De har allerede gjennomført nærmere 30 forbundsting digitalt og har svært god kompetanse på dette.

GoPlenum er et digitalt møteverktøy.  Her får delegatene tilgang til møtedokumentene, og det er her du stemmer.  Delegatene trenger en mobil (smarttelefon), nettbrett eller PC for å stemme.  Systemet er veldig enkelt å lære seg, og dere vil få god opplæring på forhånd.

NIF Digitalt vil i samarbeide med NBF kjøre en opplæring for alle delegater Onsdag 14.4.21 kl.19-20.   Vi ber dere alle notere datoen i kalenderen.  Til dette møtet vil dere motta en invitasjonslink med veiledning og videolinker. Her vil dere bli veiledet gjennom de ulike trinnene og dere vil få mulighet til å stille spørsmål. 

Det er viktig at ALLE delegater tar denne opplæringen i forkant, for å sikre en god gjennomføring av Tinget.