HILSEN FRA GENERALSEKRETÆREN

Kjære Bowling-Venner !

Jeg har nå vært en uke i jobben og det har vært en spennende og lærerik uke.  Allerede første uken har vi hatt et viktig FS-møte hvor vi har hadde en spennende diskusjon ang. nytt Strategidokument for 2021-2023. Bowling er en spennende idrett å sette seg inn og mye å lære.  Jeg har spilt litt bowling tidligere, men gleder meg til å lære mer om sportens egenart. Jeg lar meg inspirere av alle våre fantastiske internasjonale prestasjoner på alle nivå, til tross for at vi er en liten bowling-nasjon Dessverre lever vi en vanskelig tid med smitte og nedstenging, så det vil ta litt tid før jeg får anledning til å komme ut og besøke organisasjonen.  Jeg gleder meg til jeg får anledning til å besøke dere ute i klubbene og bli kjent med klubbledere, utøvere, trenere og ledere.  Håper at vi skal få til mye spennende slik at vi sammen kan bidra til å utvikle norsk bowling på alle områder.

Ta vare på hverandre og hold avstand – husk meter’n !

Hilsen
Kirsten