Takk for meg

Av Per Iversen / 2021-01-29

Etter 7 år som generalsekretær hos NBF, fordelt på to perioder, har jeg funnet tiden moden for å søke nye utfordringer – fortsatt innen idretten, i et annet særforbund. Jeg tiltrer følgelig som GS hos Norges Skytterforbund fra mandag, 1. februar.

Jeg har hatt en spennende og morsom tid hos NBF, og norsk bowling vil alltid stå mitt hjerte nær. Slik er det bare; etter så mange timers innsats og arbeid for denne flotte idretten.

Det har vært en glede å treffe så mange hyggelige mennesker over det ganske land; unge spillere så vel som de litt eldre – alle har vært like viktige.

Jeg vil takke alle de personer som jeg har hatt kontakt med, noen mer enn andre, naturlig nok. De to personene jeg vil tillate meg å trekke frem spesielt, har vært der siden «Dag 1» = fra januar 2012 og helt frem til min siste arbeidsdag i norsk bowling. Stor takk til en utrolig dedikert bowlingperson; «klippen» og kontinuiteten på Forbundskontoret: Erik Garder. Samme dypfølte takk til Halgeir Ludvigsen, president eller visepresident under hele min tid hos NBF – du har bidratt til en stor del av de resultater som har blitt oppnådd i den aktuelle perioden. Lykke til videre; det skjer mye spennende fremover.

Takk for meg.

Per Iversen