• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  NM Døve og Hørselshemmede 2021; invitasjon – med forbehold

NM Døve og Hørselshemmede 2021; invitasjon – med forbehold

Av Per Iversen / 2021-01-07

Invitasjon til NM Døve og Hørselshemmede 2021 offentliggjøres herved. Dette selvsagt med klart forbehold om at mesterskapet kan bli utsatt som følge av utviklingen rundt Covid-19. Mesterskapet er tildelt Grenland BK, med Vallø Bowlingsenter som lokasjon: 12. – 14. mars.

Påmeldingsfristen er 21. februar, og en endelig beslutning om gjennomføring eller utsettelse vil senest fattes ved påmeldingsfristens utløp.

Årsaken til at mesterskapet ikke allerede er utsatt, slik som NM Junior og og NM Veteran, er det faktum at arrangementet er relativt lite – trolig under 30 deltagere – foruten at arrangementet tross alt ligger over 2 mnd frem i tid. Realistisk sett må det dog påregnes at mesterskapet vil utsettes, men det gjenstår altså å se.

INVITASJON NM DØVE OG HØRSELSHEMMEDE 2021