EM Junior 2021 utsatt

Av Per Iversen / 2021-01-15

Det er med stor beklagelse NBF må informere om at årets Junior-EM er utsatt. Mesterskapet skulle funnet sted i Nederland – som alltid i påsken. Fjorårets Junior-EM ble jo avlyst, og vi må bare virkelig håpe at situasjonen vil bedre seg det neste halvåret, slik at mesterskapet kan arrangeres etter sommeren.

Pressemeldingen fra arrangøren, på engelsk, kan leses HER.

Som følge av denne uheldige og krevende situasjonen som sterkt berører våre unge talenter, og dermed fremtiden for norsk bowling – vil NBF søke å komme opp med alternativ sportslig aktivitet i løpet av vinteren/våren for våre lovende yngre spillere. Dette avhenger selvsagt av at bowlinghaller vil være åpne, og at reisevirksomhet vil være tillatt – noe vi alle både håper og tror på litt sikt vil kunne bli tilfelle.

Utsettelsen av dette internasjonale mesterskapet i april kan fort bli den første av flere utsettelser/avlysninger – i hvert fall i første halvår 2021. (EM Damer og Junior-VM er andre mesterskap som åpenbart står i fare.) NBF vil selvsagt informere så fort det mottas informasjon fra ETBF og/eller IBF.