• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Bowlingaktivitet stoppes inntil 19. januar, og NM Junior utsettes

Bowlingaktivitet stoppes inntil 19. januar, og NM Junior utsettes

Av Per Iversen / 2021-01-04

NBF ønsker selvsagt å etterleve de retningslinjer og råd som myndighetene har utarbeidet, med virkning fra 4. januar. NIF er selvfølgelig av samme holdning, pressemelding gjengis HER.

Dette vil medføre at alt approbert bowlingspill stoppes/bortfaller fra 4. januar, i første omgang til og med 18. januar. Dette gjelder også Korona Cup, og Veteranliga.

NBF vil videre sterkt anmode alle klubber om å stoppe felles treninger, uansett størrelse/omfang, foruten eventuelle lokale ikke-approberte turneringer, i samme periode – i den grad aktuelle bowlinghaller skulle holde åpent.

Som følge av Covid-situasjonen vil dessverre NM Junior 2021 måtte utsettes. Gjennomføring i slutten av januar anses som lite realistisk, og heller ikke ønskelig, slik smitteutviklingen fremstår i øyeblikket. NBF vil i samråd med arrangør, Molde BK, søke å finne ny dato for NM Junior. Mesterskapet er altså ikke å anse som avlyst på nåværende tidspunkt.

NBF vil selvsagt søke å informere fortløpende om «Covid-beslutninger» som vil fattes og hvilke konsekvenser disse vil få for bowlingaktivitet utover vinteren. Om det skulle være noen spørsmål på det nåværende tidspunkt, vennligst ta kontakt med Forbundskontoret.