• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Ny generalsekretær ansatt – KIRSTEN WILLE

Ny generalsekretær ansatt – KIRSTEN WILLE

Av Per Iversen / 2020-12-21

Forbundsstyret har ansatt KIRSTEN WILLE som ny generalsekretær i Norges Bowlingforbund.

Kirsten har lang arbeidserfaring og omfattende nettverk innen norsk idrett. Hennes bakgrunn innbefatter mer enn 10 års arbeidserfaring fra NIF sentralt (internasjonal avdeling), foruten stillinger innen marked og arrangement hos blant annet Norges Håndballforbund, Norges Ishockeyforbund, Vålerenga Fotball og Sarpsborg 08.

Kirsten kommer nå fra stilling som Event- og Konseptutvikler hos Profilforum, og vil tiltre stillingen som Generalsekretær hos NBF pr 1. februar.

Vår nye generalsekretær er 62 år, utdannet Cand.mag. med grunnfag Idrett, mellomfag i Fransk og Engelsk og grunnfag i Sosialantropologi.  Kirsten kjenner norsk idrett godt, og er vant til både å arrangere og representere; på ulike nivåer og i forskjellige sammenhenger. «Vi er svært godt fornøyd med å ha fått på plass en ny generalsekretær med så relevant bakgrunn og kompetanse som det Kirsten innehar» sier NBF-president Halgeir Ludvigsen.

«Jeg gleder meg til å ta fatt, og bli kjent med ansatte, styret og alle medlemmer ute i miljøet» sier Kirsten. «Oppgavene er mange og spennende, og jeg ser frem til å bidra til en positiv utvikling for norsk bowling.»

NBF ønsker Kirsten Wille velkommen som ny generalsekretær!