• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Fra januar: «Korona Cup»; telefonkamper for 4-manns lag

Fra januar: «Korona Cup»; telefonkamper for 4-manns lag

Av Per Iversen / 2020-12-17

Som det har fremgått av tidligere informasjon, ønsker NBF å tilby approbert konkurranseaktivitet som en erstatning for avlyst Landsliga 2020/21. Konseptet er nå klart, og vil være basert på telefonkamper for 4-manns lag i de samme uker som Landsliga opprinnelig var satt opp.

Det hele er å anse som en uformell konkurranse, med hovedfokus på å opprettholde aktivitet i klubbene, og hallene – der dette lar seg gjøre. Tanken er videre å benytte anledningen til å blande miljøet litt ekstra, ved å åpne for spill mellom klubber/lag/spillere som ikke nødvendigvis spiller mot hverandre til vanlig.

Detaljene fremgår av invitasjon og regelverk, begge deler gjengitt nedenfor. Påmeldingsfristen vil være 28. desember, og oppstart allerede i uke 1/2. I geografiske områder hvor bowlinghaller vil kunne være nedstengt i begynnelsen av januar, som for eksempel Oslo-området – vil det selvsagt åpnes for at puljekamper vil kunne gjennomføres senere enn skissert i regelverket.

Som følge av at «Korona Cup» er å anse som et spesialtiltak, kan det være at NBF ikke har tenkt igjennom alle konsekvenser av turneringsformatet. Det kan derfor hende at det vil gjøres endringer underveis, noe NBF ber om forståelse for. Dette skal være et morsomt, og uhøytidelig, tilbud i en krevende tid. For ordens skyld: ingen påmeldingsavgift.

Påmeldinger imøteses fra det ganske land – lykke til!

INVITASJON «KORONA CUP»

REGELVERK «KORONA CUP»