Invitasjon; NM Junior 2021

Av Per Iversen / 2020-11-19

NBF håper at NM Junior kan gjennomføres som planlagt; i Molde 29. – 31. januar. Det planlegges følgelig ut fra dette, og invitasjonen er nå ferdigstilt.

INVITASJON NM JUNIOR 2021

Påmeldingsfristen er 8. januar.

Molde-miljøet fremstår som meget kraftfullt og aktivt i øyeblikket, med en fin utvikling – ikke minst på juniorsiden. Derfor spesielt morsomt at Molde BK skal være arrangør for Junior-NM denne gang.

NBF er sikre på at det blir et flott arrangement, og håper at juniorspillere over det ganske land planlegger for deltagelse i Molde! Junior-NM skal være en fin opplevelse for alle deltagere, uansett nivå – VELKOMMEN!

Med mesterskapet over 2 måneder unna, er det selvsagt ingen som kan vite hvordan Korona-situasjonen vil være i slutten av januar. NBF og Molde BK vil selvsagt ikke ta noen sjanser med liv og helse, slik at eventuelle endringer, utsettelser eller lignende vil bli kommunisert fortløpende.