• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Specto på plass, og SportBowling lanseres

Specto på plass, og SportBowling lanseres

Av Per Iversen / 2020-10-19

Det skjer mye for øyeblikket, spesielt for de bowlingspillere som har ambisjoner og ønske om å bli bedre utøvere. Idretten vår er absolutt sosial og hyggelig, og man skal ikke måtte ha sportslige ambisjoner for å hygge seg/ha glede av bowling. Men noen spillere har selvsagt planer om å bli bedre rent sportslig, og disse personene vil få spennende utviklingsmuligheter fremover.

På bildet pakker hovedtrener Ulf Hämnäs opp årets beste julegave, som kom tidlig.. Dette er nemlig en «Specto Go» – et flott hjelpemiddel for våre trenere, og beste spillere. Utstyret er kjøpt inn av NBF, og er transportabelt = hele landet vil kunne nyte godt av dette hjelpemiddelet, selvsagt med bistand fra Ulf. Første ordentlige seanse med bruk av dette avanserte verktøyet vil bli på den kommende breddesamlingen for juniorer, som vil finne sted førstkommende helg, 23. – 25. oktober.

Videre ble første informasjon rundt det nye konseptet «SportBowling» sluppet under NM på Heimdal i helgen. Nedenstående lenke gir tilgang til en digital presentasjon av konseptet – allerede er lagt ut på YouTube. Denne presentasjonen vil trolig kunne være av interesse for de fleste, uavhengig av ambisjonsnivå = rett og slett for å se «hva som skjer».

SPORTBOWLING-PRESENTASJON

Vi må selvsagt også prøve å snakke til/markedsføre bowling til flere enn «menigheten» – derfor er det i dag sendt ut en pressemelding som forteller om helgens NM-vinnere. NBF vil søke å sende ut jevnlige pressemeldinger i tiden fremover, så sant vi har noe spennende å komme med! Pressemeldingen kan leses HER.