• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Døve og hørselshemmede spiller sitt NM i helgen.

Døve og hørselshemmede spiller sitt NM i helgen.

Av Erik Garder / 2020-10-10

I går startet NM for døve og hørselshemmede med 6 serier double. Her kjempet Asle Georg Karlsen og Harald Håverstad, Bergen Døve mot Einar Hartveit og Kjell Ivar Mesics, Grenland BK om seieren. Etter en bra sisteserie ble det seier til Asle og Harald med 1970 mot 1915 til Einar og Kjell Ivar. Bronsemedaljene gikk til Einar Felde og Stein Erik Wroldsen, Oslo Døve.

Det ble ikke helt det store spillet i startøvelsen hvor Rolf Johan Boysen, Elverum BK ble best med 1099. Thore Liberg, Bekkelaget BK er på 2. plass med 1021. Siste spiller over 1000 streken er Harald Håverstad  med 1016.

I dameklassen var det bare et par med og det var Trude nilsen og Anita Navelsaker Jonsson, Trondheim Døve. Trude og Ine kjempet om å bli best i øvelsen, og det var Ine som spilte kun 6 poeng bedre enn Trude. 1006 til Ine og 1000 til Trude. Anita N Jonsson er på 3. plass med 898.

Mesterskapet blir spilt på Hønefoss, Hønefoss Bowlingsenter.