Semifinalene ferdigspilt; finalene gjenstår i Ungdoms-NM

Av Per Iversen / 2020-09-19

På søndag kl 10 braker det løs med fire finaler. Det blir stegfinale mellom de tre deltagerne i eldste jenteklasse. I eldste gutteklasse og yngste jenteklasse vil det være fire spillere i Round Robin, dobbel runde = 6 kamper. I yngste gutteklasse er det 6 finalister i Round Robin, det vil si 5 kamper.

Deltagerne i Round Robin tar selvsagt med seg sine poeng fra 12 spilte serier. Følgende spillere leder i de ulike klassene:

  • U21 – Jenter: Jenny Mathiesen leder med 2.056 poeng foran Hanne Buran Spets som har 2.005 poeng. Jenny spilte best i semifinalen, 1.079 poeng, en økning på over 100 poeng kontra hennes innledende serier.
  • U21 – Gutter: Georg Skryten i teten med 2.568 poeng, foran Alexander Beck som har samlet sammen 2.448 poeng. Best poengsum i semifinalen oppnådde Gaute Øye Melstveit, Kvam BK med 1.221 pinner. Dette gjorde at han dessuten sikret seg den siste finaleplassen, godt gjort.
  • U26 – Jenter: Andrea Eliassen Hansen, Artic Strike, fikk høyst poengsum etter 12 serier; 2.116 poeng. Best poengsum i semifinalen, med 1.106 poeng, hadde Line Berg Almestrand, Trondheim BK. Veldig jevnt mellom de tre jentene i denne klassen etter 12 serier. Det borger for en spennende stegfinale.
  • U26 – Gutter: Ronny Lygre overnatter i ledelsen med 2.570 poeng. Nærmest følger Arvid Espen med 2.391 poeng under hodeputen. I denne klasse var det Ronny som spilte høyest i semifinalen med 1.325 poeng.

Ingenting er avgjort før finalespillet – dette blir spennende! Alle spillere ønskes lykke til på søndag.