Påmeldingsfrist NM sgl/dbl: 16. september

Av Per Iversen / 2020-09-04

Det minnes om påmeldingsfristen til NM sgl/dbl 2020: 16. september. Invitasjonen gjengis for ordens skyld HER.

Som tidligere meddelt, vil en endelig avgjørelse om gjennomføring fattes umiddelbart etter fristens utløp – men ikke la dette stoppe våre klubber fra å melde på sine spillere. Arrangør og NBF er i dialog rundt nødvendige smittevernstiltak som vil iverksettes, samtidig som den generelle smittesituasjonen vurderes fortløpende. Slik det ser ut nå, pr 4. september, er det ingen grunn til å tro at mesterskapet ikke vil avvikles som planlagt i uke 42.

Om noe skulle være uklart rundt deltagelse i årets NM sgl/dbl, vennligst kontakt arrangøren: Trøndelag Bowlingkrets, eller Forbundskontoret.

Vi benytter anledningen også til å informere om at påmeldingen til Ungdoms-NM til slutt rundet 50 deltagere. Det er man godt fornøyd med i dagens situasjon. Mesterskapet vil finne sted på Flisa, med Solør BK som arrangør, 18. – 20. september. Nødvendige smittevernstiltak vil selvsagt iverksettes også under dette mesterskapet. Det samme gjelder for NM Døve og Hørselshemmede, finner sted i begynnelsen av oktober.

Det er godt å komme skikkelig igang igjen, også med mesterskapsaktivitet, men vi må ikke «sovne» – viktig å overholde alle retningslinjer rundt smittevern, og samtidig ha forståelse for at ting kan endre seg raskt.

Velkommen til NM-spill!