Informativt Koronavett-kurs tilgjengelig – anbefales!

Av Per Iversen / 2020-09-01

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover, og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Minidrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset.

Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Kurset gir deg grunnleggende smittevernkunnskap for å kunne drive idrettsaktivitet.

Kurset vil ikke være obligatorisk, men NBF anbefaler alle bowlingspillere å gjennomføre kurset. Det tar ikke mer enn 15 – 20 minutter, og fremstår som relevant og nyttig. Alle tre ansatte på Forbundskontoret har gjennomført kurset, og Forbundsstyret vil selvsagt også gjøre dette!

Kurset finnes via lenken nedenfor.

KORONAVETT-KURS

I tillegg til å ta kurset, bør du gjøre deg godt kjent med våre særidrettslige Koronaregler og NIF sine nettsider om Korona. Begge lenker gjengis nedenfor.

Takk for du bidrar til å spre kunnskap om smittevern og bidrar til å kunne holde idrettsaktiviteten i gang!

Koronaregler Bowling

NIFs Koronasider