• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Utlysning: arrangører til alle NM i 2022

Utlysning: arrangører til alle NM i 2022

Av Per Iversen / 2020-08-04

I desember vil alle NM i 2022 tildeles forskjellige arrangører. Det er ikke mindre enn 7 mesterskap som skal plasseres, og NBF håper og tror at mange klubber/kretser vil være interessert i å arrangere NM i 2022. Det er alltid noen «gjengangere» som NBF kan stole på som arrangører, noe som selvsagt verdsettes høyt. Samtidig er det ønskelig å få spredd mesterskapene – det vil hele bowlingmiljøet åpenbart ha glede og nytte av.

NBF har en egen Mesterskapsgruppe, ledet av Erik Garder, som vil støtte og veilede alle NM-arrangører; både erfarne og uerfarne. Det håpes følgelig på NM-søknader fra det ganske land. Og husk; noen NM er ganske små og derfor relativt enkle å arrangere – mens andre mesterskap er større og mer kompliserte. Altså noe for enhver smak!

Søknadsfristen er 1. november, og detaljene gjengis i lenken nedenfor.

SØKNADSKRITERIER ALLE NM 2022