• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Leder av Ungdomsutvalget med plass i attraktivt Mentorprogram

Leder av Ungdomsutvalget med plass i attraktivt Mentorprogram

Av Per Iversen / 2020-08-14

Opptaket til det meget attraktive Mentorprogrammet for unge leder i norsk idrett er ferdigstilt for 2020/21. Det er med stor glede at NBF kan konstatere at Jørgen Mathiesen, Solør BK, har blitt tatt opp på programmet, kun 10 plasser – som arrangeres i fellesskap av NIF og Norges Studentidrettsforbund.

Programmet er krevende og av høy kvalitet, og vil gi deltagerne verdifull kompetanse som potensielle fremtidige ledere på høyt nivå innen norsk idrett. Fokus er på personlig lederutvikling, og deltagerne vil få egen mentor – hovedsaklig en særforbundspresident eller erfaren generalsekretær. Det vil være 5 samlinger fra september til april foruten dialog med mentor mellom samlingene.

NBF ønsker å satse på og utvikle unge talenter, både sportslig og organisatorisk. Jørgen har allerede utmerket seg med utmerket innsats som leder for Ungdomsutvalget, foruten sine verv i klubb og bowlingkrets. I tillegg spiller han bowling på høyt nivå, noe bildet også viser; fra representasjonsspill i 2018.

NBF er stolte og glade på vegne av Jørgen, og ønsker ham lykke til på denne spennende reisen! Ved neste korsvei håper vi å kunne tilby andre tillitsvalgte muligheter for kompetansepåfyll: vi må alle søke å utvikle oss – det er slik verden går fremover, også innen vår idrett.