Invitasjon til NM Ungdom og NM sgl/dbl – og: GOD SOMMER!

Av Per Iversen / 2020-07-03

NM Ungdom 2020 er første NM på lang tid; stedet er Flisa og tidspunktet er 18. – 20. september, med Solør BK som arrangør. Som alltid to aldersklasser: U21 og U26 i single. Påmeldingsfristen er 1. september, og NBF håper og tror på god deltagelse. Det er helt sikkert mange konkurranse-sugne spiller der ute; dessuten er et slikt NM alltid morsomt. Ungdomsutvalget vil selvsagt være tilstede – velkommen til alle spillere.

INVITASJON NM UNGDOM 2020

Ikke lenger etter følger så et nytt NM, denne gangen det utsatte NM single/double. Mesterskapet skulle vært arrangert i mai, noe som selvsagt ikke lot seg gjøre. Men NBF, den erfarne arrangøren Trøndelag Bowlingkrets og hallen i Heimdal lot seg selvsagt ikke stoppe: nytt tidspunkt vil være 14. – 18. oktober. Påmeldingsfristen er 16. september.

Som følge av den spesielle situasjonen i mars, med full nedstengning av samfunnet, inkludert idretten, pr 12. mars – besluttet Forbundsstyret at kravet til antall serier skulle settes til 100, som ett unntak i 2020. Som følge av utsettelsen vil det dessuten være mulig å spille 2019/20-lisens.

Nedenfor er det lenker til NM-invitasjonen og til seeding for alle spillere som har oppnådd seriekravet. Det er 431 herrer og 104 damer som er kvalifisert til å spille årets NM sgl/dbl i Heimdal – velkommen!

INVITASJON NM SINGLE/DOUBLE 2020

SEEDING-LISTE HERRER

SEEDING-LISTE DAMER

Til slutt benyttes anledningen til å ønske alle i Bowling-Norge en riktig GOD SOMMER. (Forbundskontoret er bemannet også i juli, om enn med noe begrenset kapasitet.)