Sommeraktivitet i Bowling-Norge

Av Per Iversen / 2020-06-26

Sommeren er her, og det betyr også slutten på et spesiell periode for oss alle. COVID-19 er fortsatt i høyeste grad fortsatt en faktor, men ting begynner å komme tilbake til «normalen», i større eller mindre grad. Dette gjelder også den generelle bowlingaktiviteten. De fleste bowlinghaller har åpnet sine dører igjen, og det arrangeres både trening og konkurranser; om enn i begrenset omfang. Det minnes i den forbindelse om at smittevernsreglene for idretten selvsagt skal overholdes. I tillegg til de generelle retningslinjene har NBF, som alle særforbund, utarbeidet særidrettslige Korona-regler; lagt ut medio mai. Oppdaterte Korona-regler for bowling vil offentliggjøres neste uke.

Det er selvsagt viktig «å holde seg igang» rent sportslig gjennom sommeren, og juniorspilleren Anders Johansen, Munken BK, imponerer i så henseende. Han har reist ned fra Trondheim sammen med sin far for å trene i flere dager sammen med landslagstrener Ulf – ref bildet. Imponerende, dette vil helt sikkert gi resultater! Junior-EM gikk dessverre fløyten denne gang, men det kommer alltid flere internasjonale mesterskap for de utøvere som legger ned den nødvendige innsatsen. Stå på Anders, og alle andre som har ambisjoner å bli en best mulig bowlingspiller!

Seriespill for sesongen 2020/21 planlegges av Seriekomiteen og Forbundskontoret – avdelingene i Landsligaen vil snart offentliggjøres i sin helhet. I første omgang er avdelingene i 2. divisjon akkurat ferdigstilt, se nedenfor. Detaljert kampoppsett for Landsligaen vil som vanlig foreligge cirka 1. august. Den generelle Terminlisten 2020/21 er for øvrig lagt ut for noen uker siden.

De klubber som fortsatt ikke har betalt påmeldingsavgift til seriespill eller klubbavgift-faktura bes gjøre dette snarest. Manuell purring vil finne sted neste uke; og NBF ser gjerne at det arbeidet blir minimalt – på forhånd takk.

Forbundskontoret starter for øvrig sin ferieavvikling fra og med neste uke, uke 27. Kontoret vil være bemannet i hele sommer, med en eller to personer.

2. divisjon – sesongen 2020/21:

Avd. AAvd. BAvd. C
GjøvikHOBKFyllingenBBKSkansenTBK
Gjøvik 2HOBKÅsane 2 BBKBlue StrikeTBK
ElverumHOBKHaugesundRBKBodøNBK
BekkelagetHOBKHallingkastBUBKPolar TeamNBK
Briskebyen 2HOBKBrageBUBKFredrikstadØBK
Glåmdal 2HOBKSølvkulaBUBKSarpsborgØBK
VerdalTBKrLarvik 2VTBKVarnaØBK
DoraTBKrGokstadVTBKFrognerOBK
Munken 2TBKrJarlsbergVTBKRed Crown 2OBK
Molde 2TBKrEvjeABK
Syv SøstreNBK