NM sgl/dbl 2020 er fastsatt: 14. – 18. oktober

Av Per Iversen / 2020-05-25

Ikke gitt at alle umiddelbart fanget opp datoen for årets NM sgl/dbl i den omfattende informasjon som ble offentliggjort i forrige uke; hvor ligapåmelding 2020/21 var hovedpunktet. NM sgl/dbl 2020 skulle funnet sted i Heimdal i begynnelsen av mai. Nytt tidspunkt er 14. – 18. oktober, samme sted. Arrangør er Trøndelag Bowlingkrets. Revidert invitasjon vil foreligge i løpet av kort tid.

Det gjøres også oppmerksom på at Terminliste 2020/21 er lagt ut på vanlig måte på NBFs hjemmeside under fanen «Konkurranse» og deretter «Turneringer». Det vil åpenbart bli justeringer i denne Terminlisten, ikke minst gjennom sommeren.

Til slutt minnes det for ordens skyld om påmeldingsfristen for seriepåmelding, og for betaling av klubbavgift (faktura sendt ut idag): 10. juni.