Ligaspill og turneringer opprettholdes inntil videre

Av Per Iversen / 2020-03-11

Som det fremgår av den pressekonferanse som ble avholdt av NIF i går kveld, følger norsk idrett råd og pålegg fra norske helsemyndigheter. Det gjelder selvfølgelig også Norges Bowlingforbund. Dette betyr at store arrangement, med over 500 deltagere/tilskuere, avlyses eller utsettes.

Pressemelding fra NIF kan leses HER.

Dette betyr at vårt ligaspill og approberte turneringer avholdes som vanlig inntil norske myndigheter eventuelt kommer med instrukser som tilsier noe annet. Norge er ikke stengt, og det er lov å reise. Om klubber får problemer med å stille lag som følge av den oppståtte situasjon, tar man selvsagt kontakt med Seriekomiteen på vanlig måte. Hvorvidt det vil gjennomføres tilpasninger rundt avvikling av ligakamper som følge av lokale forhold/pålegg, innstilte fly etc  –  vil være opp til Seriekomiteen å vurdere, om nødvendig i dialog med Forbundsstyret og Forbundskontoret. Rette adressat for spørsmål/søknader rundt avvikling av ligaspill er som alltid Seriekomiteen.

Det er selvsagt viktig at personer som føler seg syke, eventuelt er i karantene, ikke deltar i våre aktiviteter, men ellers går alt som vanlig. Det er naturlig at håndhilsing og klemming unngås, og god håndhygiene gjennomføres. Videre bør «high-fives» unngås, selv om det selvsagt smerter et bowlinghjerte.

Vi ber ellers alle følge med på nyhetssendinger, foruten at NBF fortløpende vil formidle informasjon og retningslinjer som vi mottar fra NIF.