Kommende serierunde stilles i bero = vil ikke avvikles som oppsatt

Av Per Iversen / 2020-03-12

Basert på den eskalerende utviklingen som oppleves rundt Corona-viruset, har Forbundsstyret i dag besluttet at kommende serierunde ikke vil avvikles som oppsatt  –  den stilles i bero. Dette betyr at ingen seriekamper inntil videre skal spilles i serierunde 10.

Hva som vil gjøres på sikt: kansellering av resten av sesongen eller ikke  –  vil NBF komme tilbake til, trolig neste uke, om ikke tidligere. Det vil også bli gitt informasjon rundt konsekvenser for NM single/double, Dameturneringen og turneringer generelt.

Når det gjelder Veteranligaen, avvikles denne som telefonliga. Om miljøet har tilgang på haller, noe som ikke vil være åpenbart i tiden fremover, kan Veteranligaen avsluttes på vanlig måte, om ønskelig. Ønsker man å avslutte årets Veteranliga her og nå, er det en avgjørelse som Veteranutvalget vil kunne fatte.