Junior-EM: Tett dialog med ETBF som følge av Corona-virus

Av Per Iversen / 2020-03-06

NBF har i dag vært i dialog med ETBF vedrørende en vurdering av hva som bør skje med årets Junior-EM. Det faktum at Holmenkollen sperrer alle tilskuere ute, og at en rekke idrettsarrangementer avlyses over hele Europa, tilsier selvsagt at Junior-EM i Nederland henger i en tynn tråd.

ETBF skal avholde et møte med EM-arrangøren og nederlandske myndigheter på førstkommende mandag, 9. mars . NBF vil avvente dette møtet, som åpenbart kan ende med at mesterskapet avlyses. Om arrangør/ETBF ikke avlyser, vil NBF like fullt kunne beslutte å avstå fra mesterskapet av sikkerhetsmessige grunner. Denne avgjørelsen vil i så fall tas i løpet neste uke  = man ønsker å få med seg utviklingen ytterligere noen dager før beslutningen fattes.

Ved spørsmål i forbindelse den oppståtte situasjon, vennligst kontakt generalsekretær Per Iversen. E-post: per. iversen@nif.idrett.no  –  mobil 95 16 68 64.