• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning

All idrettsaktivitet avlyses med umiddelbar virkning

Av Per Iversen / 2020-03-12

Da har myndighetene og NIF «trykket på den store knappen»:

ALL IDRETTSAKTIVITET AVLYSES MED UMIDDELBAR VIRKNING

Detaljene kan leses HER.

Dette betyr at også treninger, telefonkamper, lokalligaer etc avlyses inntil videre  –  ikke bare landsligaspill og approberte turneringer.

Dette er en voldsomt stor beslutning, med omfattende samfunnsmessige konsekvenser. Vi får alle følge med på nyhetene fremover, samtidig som NBF selvsagt vil videreformidle all informasjon som kommer fra NIF.

Loggføring av påløpte arrangørkostnader vil trolig bli aktuelt  –  mer informasjon vil komme om dette.

Det anmodes på det sterkeste at alle bowlingklubber har tett og god dialog med sin lokale hall rundt avlysninger av bestilt trenings-og kamptider. Hallene vil selvsagt være klar over situasjonen, men det vil åpenbart være fornuftig å opprettholde en god dialog med «sin» hall. Det kommer dager etter dette også, heldigvis..

Så til en mer prosaisk nyhet, men like fullt viktig: NIF har gitt klubber og kretser utvidet frist for å avholde årsmøter; ny frist er 15. juni. All nødvendig informasjon, også opp mot Samordnet Rapportering, som ikke får endret frist, fortsatt 30. april  –  kan leses HER.