• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Viktige turneringer står for døren; først Munken Open – oljeprofilen er klar

Viktige turneringer står for døren; først Munken Open – oljeprofilen er klar

Av Per Iversen / 2020-02-13

Det er travle tider i norsk bowling, og på søndag starter en ny viktig turnering, Munken Open 2020. Dette er WC-kval  –  noe også Briskebyen Open 2020 vil være; denne utfordringen starter en uke senere. Oljeprofilen til Munken Open er klar:

OLJEPROFIL MUNKEN OPEN 2020

Men det stopper ikke med disse to WC-turneringene. I mars får alle kvinnelige bowlingspillere anledning til å sette hverandre i stevne i Drammen  –  i en turnering kun for kvinner. NBF håper og tror at flest mulig kvinner vil delta, slik at dette kan bli en årlig foreteelse. Invitasjonen gjengis nedenfor, og husk: både Åpen klasse og Hcp-klasse. Velkommen!

INVITASJON DAMETURNERING 2020