• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Statusrapport fra Veteran-NM og Camp Doha

Statusrapport fra Veteran-NM og Camp Doha

Av Per Iversen / 2020-02-15

På en dag hvor norsk bowling kjenner på at resultater og konkurranse ikke er alt som betyr noe, er det gjennomført spennende aktivitet både internasjonalt og nasjonalt.

Camp Doha ble avsluttet med en fin 2. plass i Masterfinalen for gutter, foruten to 4. plasser i gutte- og jenteklassen. Sluttrapport fra Camp Doha kommer etterhvert  –  her og nå gratuleres hele laget med gjennomgående flott innsats.

Veteran-NM i Hamar er langt fra ferdigspilt, men double-konkurransen er i skrivende stund avsluttet. På bildet ser man medaljevinnerne i yngste dameklasse. Trondheim BK vant begge dameklasser, mens Larvik BK vant Double for Herrer Kl A. Red Crown BK vant en meget jevn konkurranse i Herrer kl B, mens arrangøren Bekkelaget BK var ubeskjeden nok til å stikke av med seieren i Herrer kl C. NBF gratulerer alle medaljevinnere. Premieutdelingen i Double ble gjennomført lørdag ettermiddag, og ble innledet med ett minutts stillhet for Kjetil Johansen, Drammen Tigers. Hvil i fred, Kjetil.

For detaljerte resultater i Double, og semifinaler i alle Single-klasser henvises det til «bowlingres»

Når den tid kommer, ønsker NBF alle finalister lykke til på søndag.