Spennende konkurranser denne uken – både for unge og eldre – lykke til!

Av Per Iversen / 2020-02-11

I dag, tirsdag, starter årets NM Veteran. Nesten 350 spillere vil møtes hos Bowling1 Hamar; med finalespill på søndag. Dette blir helt sikkert et flott arrangement i regi av Bekkelaget BK  –  NBF ønsker alle deltagere lykke til!

Samtidig med at den litt eldre garde vil konkurrere i Hamar, har NBF sendt en spennende delegasjon med syv unge spillere til Doha, Qatar. Her vil de møte internasjonal motstand, og internasjonale forhold,  i denne 10. utgaven av «Friendly Championships». Opplevelsene og erfaringen vil selvsagt være god trening for potensielle oppgaver i fremtidige internasjonale mesterskap. Lykke til ønskes spillerne, og støtteapparatet. Som det heter internasjonalt: «Make us proud!»

Erik Garder er tilstede i i Doha, og vil sende jevnlige rapporter derfra. Fra mesterskapet i Hamar, henvises det primært til resultater via «bowlingres» og livescore  –  som følge av at Forbundskontoret ikke vil være tilstede, noe som forhindrer nyhetsoppdateringer underveis. Det blir heller ikke streaming via SolidSport fra dette mesterskapet av rent tekniske årsaker. En avsluttende oppsummering fra Veteran-NM kan påregnes i etterkant, om alt går etter planen.

NBF ønsker selvfølgelig å dekke de ulike NM så godt som mulig, men av kapasitetsmessige årsaker vil denne dekningen nødvendigvis måtte variere fra mesterskap til mesterskap.