Oppmuntrende påmelding til Dameturneringen, og reiseråd fra NIF pga virusutviklingen

Av Per Iversen / 2020-02-27

For ikke drukne miljøet i nyhetsmeldinger, inneholder meldingene noen ganger flere temaer:

  • Det er nå påmeldt flere enn 60 damer til Dameturneringen i Drammen. Dette oppleves som meget morsomt og motiverende! Nå kan NBF bare oppmuntre flest mulig av deltagerne til å ta mer enn en start, ikke sant?
  • NBF følger situasjonen nøye med tanke på utviklingen av Corona-viruset. Det er jo flere idrettskonkurranser i utlandet som allerede er avlyst/utsatt, mens andre går som planlagt inntil videre. NBF vil selvsagt ikke sende spillere til Junior-EM i påsken om situasjonen eskalerer ytterligere. Det er tett dialog med ETBF rundt dette, og spillere/foresatte vil informeres så snart beslutninger fattes. Den generelle vurderingen til NIF rundt virus-situasjonen og reiser utenlands på det nåværende tidspunkt, kan leses HER.