Første «avmelding» fra årets Veteran-NM

Av Per Iversen / 2020-02-13

Veteran-NM i Hamar er godt i gang  –  det er gjennomført innledende puljer både tirsdag og onsdag. I skrivende stund, torsdag morgen, er dagens første pulje i full sving. Rapportene antyder som vanlig generelt god stemning  –  samtidig som noen deltagere er godt fornøyd med sitt innledende spill; andre kanskje litt mindre tilfreds..

Etter at drøyt 110 utøvere har spilt innledende, nærmere 1/3 av totalt antall deltagere, er stillingen som følger i de ulike klassene:

  • Liv Inger Søgård, Solør BK har tatt ledelsen i Damer kl A, foran Lene Lillelien, Solli BK.
  • I eldste dameklasse leder Ellen Marie Andersen, Sofiemyr BK. Jo da, 54 i hcp, men spilte like fullt fine 1.160  –  imponerende. Liv Bråthen, Frogner BK og Anita Meiningen, Solør BK følger nærmest så langt.
  • Herrer kl A ledes av Øyvind Skoglund,Ringerike BK. Han spilte flotte 1.452 på sine 6 serier; det resultatet blir ikke lett å slå.. Nærmest følger Glenn Hagmansen, Litego BK og Olav Olsen, Frogner BK.
  • Arrangørens egen John Rune Johansen leder så langt Herrer kl B. På de neste plassene følger Svenn-Rune Hansen, Solør BK og Per Andersen, Skru BK.
  • Blant de eldste herrene har Terje Nilsen, Lillestrøm BK tatt ledelsen, foran Odd Gunnar Kaspersen, Bekkelaget BK og Tore Anderssen, Ringerike BK.

Men mye bowling gjenstår for Norgesmestrene skal kåres på søndag. Følg med på «bowlingres» og livescore.

LIVESCORE HER