De norske spillerne er på plass i Doha

Av Erik Garder / 2020-02-10

Det norske laget landet i Doha 15:50 lokal tid (13:50 norsk tid) Litt trøtte var de fleste da avreisen var 07:45 fra Gardermoen. Alle satt på hotellet klokken 04:15 og spiste frokost på Scandic Gardermoen. Det var mange spente fjes å se, og det er ikke så merkelig da 5 spillere er med for første gang.

Det var en bra tid å lande på midt på dagen, for da var det ikke noen kø i passkontrollen, og arrangøren møtte oss med minibuss. Så ble vi kjørt til hotellet og sjekket deretter inn på Sapphire Hotel, Doha. Litt senere fikk vi en enkel middag av arrangøren. Mange spente spillere som gjerne ville både spille bowling og bade, men det ble en rolig kveld. Nå er alle på rommene og lader opp for morgendagen som inneholder både Manager meeting og offisiell trening.

Denne gangen har vi med 3 jenter og 4 gutter til den 10. Friendly Championships hvor Sverige, Mexico, Peru, Island og selvsagt Qatar deltar sammen med Norge. Finland meldte avbud i år.

Det helt riktige programmet kommer jeg tilbake til etter Manager meeting i morgen.

Eventuelle linker vil også bli meddelt.