• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Skuffende påmelding til junior-NM; dog ikke for sent

Skuffende påmelding til junior-NM; dog ikke for sent

Av Per Iversen / 2020-01-06

Det er med stor beklagelse det kan konstateres at kun 46 spillere er påmeldt til årets junior-NM i Trondheim. Påmeldingsfristen gikk formelt ut 2. januar, men arrangøren vil selvsagt godta etteranmeldinger. De påmeldinger som er registrert, kan man finne HER.

Invitasjonen kan leses HER. Påmeldingen sendes arrangør, ikke til NBF. (Detaljer fremgår av invitasjonen.)

I 2019 var det 64 deltagere i junior-NM, og hele 77 spillere var med i 2018-utgaven. Derfor er årets påmelding en stor skuffelse. NBF håper virkelig at klubbene med juniorspillere er seg sitt ansvar bevisst, og gjør sitt beste for å øke deltagerantallet til årets junior-NM. Mindre enn 55 deltagere vil faktisk måtte anses som «flaut» på vegne av norsk bowling!

På bildet gjengis vinnere i singel-klassene fra Sarpsborg i 2019, men det kan likevel ikke sies for ofte:

Junior-NM skal være aktuelt, givende og morsomt for alle juniorutøvere som spiller bowling, uavhengig av nivå. Idrettsglede og mestring, kombinert med vennskap og hyggelige sosiale opplevelser, står i sentrum. Alle utøvere må starte et sted, uansett nivå og ambisjoner, og junior-NM er ikke «skummelt»  –  snarere tvert om!

Ungdomsutvalget vil være tilstede under hele mesterskapet, og det vil arrangeres en sosial aktivitet på lørdag kveld.

NBF ber innstendig om at aktuelle klubber vurderer etteranmelding av spillere  –  i tett dialog med utøvere og foresatte. Hiv dere rundt i løpet så fort som mulig, og senest i løpet av inneværende uke; på forhånd takk.