Fornyet OLT-stipend til Georg Skryten

Av Per Iversen / 2020-01-30

Vår U21-verdensmester Georg Skryten, Cross BK fikk tildelt Utviklingstipend fra Olympiatoppen for 2019, kr 60.000.

Dette var selvsagt en stor honnør til Georg, og har lettet hverdagen med tanke på kostnadsbildet rundt hans aktivitet for å utvikle seg som bowlingutøver. Det er nå hyggelig å kunne meddele at Georg er tildelt samme stipend også for 2020  –  NBF gratulerer!

Det kan for øvrig informeres om at NBF søkte OLT om flere andre stipend for 2020, uten å få gjennomslag for disse. Dessuten ble Glenn Morten Pedersen innstilt som «årets mannlige utøver» til Idrettsgallaen, uten å nå opp. (Det skal sies at det feltet var usedvanlig tøft i 2019, men uansett: GM ble nominert av NBF  –  selvsagt for sin flotte seier i ECC 2019.)

Stipendet til Georg er en flott oppmuntring og motivasjon for videre satsing og innsats. Det er jo i den forbindelse dessuten hyggelig å minne om andre stipend som er tildelt noen av våre yngre bowlingspillere i den senere tid. Stå på videre, alle sammen!