Sommerleir 2020: utvidet og forbedret!

Av Per Iversen / 2019-12-02

Det vil selvsagt arrangeres Sommerleir også i 2020. Som ifjor vil denne finne sted på Flisa, med Solør BK som arrangør  –  i tett samarbeid med Bowlinghallen Solør.

Sommerleir 2020 vil deles i to: først en del for «nybegynnere»; lørdag – tirsdag. Deretter en tilbys en del for «viderekomne» utøvere, onsdag – søndag. Er noen deltagere usikker på hvor man «hører hjemme», vennligst ta kontakt med Forbundskontoret.

Sommerleir 2020 vil finne sted første uke av skoleferien, nærmere bestemt 20. – 28. juni. Flere detaljer kan leses i invitasjonen, som finnes HER.

Sommerleiren passer for alle, uansett nivå. Dette har alltid vært tilfellet, men nå mer enn noen gang! Aldersgruppen utvides også, deltagerne kan være fra 12 til 21 år = født 1999 – 2008. (Det anses som lite trolig at deltagere under 14 år, vil høre hjemme på «viderekomne». Derfor gjelder dette tilbudet fra 14 år. Motsatt: grensen oppad for «nybegynnere» er satt til 19 år.)

Representanter fra Ungdomsutvalget vil være tilstede hele uken, med tanke på ulike sosiale og sportslige aktiviteter, også fremtidige, i samråd med målgruppen  –  vi må tenke nytt. Sommerleir 2020 vil ha NBFs hovedtrener Ulf Hämnäs som faglig ansvarlig, støttet av junior-trener Peter Engström. Kun det beste er godt nok!

Påmeldingsfristen er satt til 20. mai, og det er kun anledning til å melde seg på ett av delsegmentene. Del A, Nybegynner, koster kr 1.250. Del B, Viderekomne, koster kr 1.500.

Overnatting på skole, 4 daglige måltider, alt spill, og masse sosiale aktiviteter etc er inkludert. Gode trenere underveis og treningsdokumentasjon som tas med hjem  –  foruten mange nye bowlingvenner  – er en selvfølge.

Dette kommer til å bli morsomt, motiverende og hyggelig: velkommen til Sommerleir 2020!