• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  God Jul og Godt Nytt År fra Forbundskontoret

God Jul og Godt Nytt År fra Forbundskontoret

Av Per Iversen / 2019-12-20

Forbundskontoret vil holde stengt fra og med mandag 23. desember  –  med full bemanning igjen fra mandag 6. januar.

Det vil trolig være en viss tilstedeværelse fra GS Per Iversen på torsdag 2. og fredag 3. januar, men dette avhenger til en viss grad av skiføret.. Det vil uansett kunne påregnes at e-poster sendt til: per.iversen@nif.idrett.no vil besvares 2. og 3. januar.

2019 har vært et krevende og morsomt år, og Forbundskontoret ser frem til mange spennende oppgaver og utfordringer i 2020  –  i samarbeid og dialog med Forbundsstyret, kretser, klubber og enkeltmedlemmer. Det første som skjer i 2020 er «Ballmaster» i Finland med deltagelse fra en rekke av våre beste spillere, med NBF-coach Ulf Hämnäs på plass for oppfølging og støtte. Deretter følger junior-NM i Trondheim og Veteran-NM i Hamar. Forbundsstyret vil ha sitt neste møte 1. februar. Her vil strategiarbeid, med fokus på rekrutteringstiltak og anleggsutfordringer, blant annet stå på agendaen. Deretter vil det gå slag i slag utover vinteren og resten av året  –  idrettsaktivitet er morsomt og meningsfylt, på alle nivåer!

Men før den tid skal vi alle feire jul og nyttår sammen med familie og venner. (Og kanskje spille litt bowling. Ifølge terminlisten bør det kunne bli anledning til å holde bowlingformen vedlike mellom juleaktivitetene for de som ønsker det.)

NBF ønsker hele Bowling-Norge en riktig God Jul og Godt Nytt År!