8 lovende spillere uttatt til Camp Doha 2020

Av Per Iversen / 2019-12-16

NBF er igjen invitert til «International Friendly Match» i Doha, Qatar. Arrangementet har 10 års jubileum i 2020, noe som selvsagt er litt ekstra morsomt. Norge sender 8 lovende spillere, primært med tanke på trening/øvelse for senere internasjonale mesterskap  –  ikke minst junior-EM 2020 i første omgang. (Uttaket til junior-EM gjøres etter junior-NM 2020, altså i slutten av januar.)

Camp Doha finner sted i uke 7: avreise mandag 10. februar og hjemreise søndag 16. februar. Våre utøvere vil konkurrere i lag, single, double og master. Konkurrentene vil være unge utøvere fra Qatar, Sverige, Finland, Island, Mexico og Columbia.

Uttatte spillere denne gang er:

  • Andrea Kvernhusløkken, Solør BK
  • Jenny Mathiesen, Solør BK
  • Nora Kjellås, Solør BK
  • Vilde Hillestad, Trondheim BK
  • Halvar Hagen Nilsen, Blue Strike BK
  • Gaute Skar-Hovde, Molde BK
  • Anders Johansen, Munken BK
  • Sander Kastås-Lindstad, Munken BK

Støtteapparatet til Camp Doha 2020 er coach Peppe Engstrøm og team manager Erik Garder. De har begge vært med som ledere på denne turen en rekke ganger før, og spillerne vil følgelig være i de beste hender.

Våre utøvere har flere ganger kommet tilbake med flotte resultater fra Camp Doha  –  senest ifjor vant Jenny Mathisen i single; noe det gjengitte bildet viser. NBF håper selvsagt på fine resultater og nyttig «mesterskaps-trening» også denne gang. Lykke til alle sammen!