World Cup 2019 – vel framme og med offisiell trening og åpning avklart.

Etter en meget lang reise ble vi mottatt på en fantastisk måte på flyplassen i Palembang.
Etter en så lang reise som vi gjort så var det mer enn velkomment med litt forfriskning og noen som tok hånd om baggasjen.

 

Lørdagen ble et «tilpassningsdøgn» hvor vi hadde et treningspass for å kjenne på banene.
Hallen er på 40 baner med QubicaAMF utstyr, god plass for spillere og coach og med en enorm takhøyde. Med andre ord et meget flott anlegg for sporten.

Søndagen har bestått av offisiell trening og åpningsseremoni.
Den offisielle treningen ble godt gjennomført og det ser bra ut på både Glenn-Morten og Heidi. Litt overflatejusteringer som vanlig og litt taktikkplanlegging og testing av forskjellige scenarier. Alt i alt så var det gode treninger som gav bra feedback.
Topografien i hallen er sannsynlig den beste jeg har opplevd. Det innebærer at oljeprofilen, som er relativt tøff med hele 9 «loads» med olje fra stav 2 til 2, blir meget ærlig i henhold til bilde av profilen. Ettersom det brukes en olje som har meget høy viskositet, samme olje som Las Vegas forrige år, så er det en viss tilpassing i henhold til hvordan oljen «oppfører» seg. Vi spiller aldri på denne type olja i Norge og den meget høye viskositeten påvirker endringene skjer i banen sammenlignet med hva vi er vane med. Dette er ikke et stort problem uten en tilpasning som går relativt fort. Det er bare annerledes. På samme måte som forrige år.
Her finner dere profilen.

Åpningsseremonier her i Asia er ofte lange med lange taler og oppvisningsdans. Det var det denne gangen også. Etter at guvernører og andre med høy status fått sagt sitt så er World Cup offisielt åpnet.
Som vanlig så er arrangemanget gjennomtenkt og det meste flyter fint.
Vi er i Asia med alt hva det betyr av varme og fuktighet så det er klart at det er sine utfordringer med det.

Det er Glenn-Morten som begynner i morgen kl 09.00 på bane 5. Herrene flytter 8 baner etter hver serie og benytter bane 3-40.
Heidi spiller kl 15.00 og begynner på bane 31. Damene flytter 6 baner og benytter alle baner, 1-40.
Venstre bane flytter venstre og høyre til høyre, akkurat som vanlig.
Det spilles 24 serier før første cut til topp 24.

Bane 19-20 har livestreaming med kommentator.
Selvfølgelig har hallen Online scoring.

Her finner dere linker til:

Banelottning

Resultater

Online Scoring

Live Streaming