• Home  / 
  • Nyheter
  •  /  Uoffisiell landskamp for damer under «Origo Ladies Tournament 2019»

Uoffisiell landskamp for damer under «Origo Ladies Tournament 2019»

Av Per Iversen / 2019-11-01

Denne helgen er en stor delegasjon av våre kvinnelige utøvere på plass i Norrköping, i en ren kvinneturnering. Den svenske deltagelsen er meget bra, og det vil også være gode finske spillere på plass.

Det er derfor avtalt å avholde en uoffisiell landskamp mellom Sverige, Finland og Norge: 6 spillere på hvert lag. (Det norske laget er i skrivende stund ikke helt klart, men vil selvsagt hovedsakelig bestå av spillere som er inkludert i NBFs bruttotropper.) Hele opplegget fremstår som uformelt, og detaljene vil først avtales mellom landene rett før første pulje, kl 18, på fredag.

NBFs hovedtrener Ulf Hämnäs vil være tilstede som coach. Den kommende helgen vil åpenbart gi fin og nyttig matching for norske damespillere, og NBF ønsker lykke til!