Nordisk Ungdomsmesterskap blir spilt på Island denne uken med start i morgen

Av Erik Garder / 2019-11-12

Det norske laget landet på Keflavik Internasjonale flyplass i ettermiddag. Kun Peppe manglet, men han har nå landet med fly fra København. Laget har sjekket inn på arrangørhotellet Reykjavik Lights og første måltid er allerede spist ferdig.

Det deltar 4 nasjoner, Finland, Sverige, Island og Norge. Danmark har igjen takket nei til dette gode nordiske samarbeidet, forstå det den som vil. Det skal spilles 4 øvelser, single, double, lag og Master finale. Sverige og Finland som har hver sin super stjerne med William Svensson og Jesse Ahokas er klare favoritter, men vil helt klart få god motstand fra de norske spillerne.

På jentesiden har Finland Peppi Konsteri som peker seg ut som en favoritt, men også på det svenske laget er det flere jenter som helt klart vil kjempe om medaljene. Våre 2 jenter Nora og Jenny kommer også til å kjempe om gode plasseringer sammen.

I morgen er det både uoffisiell trening 13:00-16:00, åpningsseremoni 17:45 og offisiell trening på kvelden fra 18:00-20:00. Deretter begynner mesterskapet med 6 serier single torsdag morgen.

På det norske laget spiller Nora Kjellås, Jenny Mathiesen, Jørgen Mathiesen, Vetle Vålbekken, Alexander Beck og Jonas Dammen.

 

www.nyc2019.is